Strafrechtspecialisten

Wij zijn strafrechtspecialisten en staan u bij in zaken als: moord- en doodslag, overtreding van de Opiumwet (handel, in- en uitvoer cocaïne, heroïne, XTC en hennepteelt), criminele organisaties, fraude, zeden, ontvoering en gijzeling, vrouwen- en mensenhandel. Daarnaast zijn wij deskundig op specifieke rechtsgebieden, zoals tbs en economische strafzaken (bijvoorbeeld in verband met de Wet Personenvervoer 2000, oftewel taxizaken).

Ook kunt u bij ons terecht voor aanverwante rechtsgebieden, zoals Ontneming van het wederrechtelijk verkregen voordeel en procedures rond het verkrijgen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Wij beschikken over een netwerk van deskundigen en (buitenlandse) advocaten, die in voorkomende gevallen door ons worden ingeschakeld. Een advocaat strafrecht nodig? Neem contact met ons op.

In de handboeien

Wilt u een beter beeld van het strafproces, dagvaarding, wanneer u wel of geen advocaat nodig hebt en andere kwesties in het strafrecht? Hieronder kunt u op basis van uw situatie de juiste informatie vinden.

De strafrechtadvocaten van Bakker, Rigter & Lonterman strafpleiters zijn uw onmisbare partners in nationale en internationale strafzaken. Advocaat strafrecht betekent bij ons dat we u op de juiste momenten met raad en daad terzijde staan.

Wat is uw situatie?

Ik heb een dagvaarding ontvangen

U heeft een brief gekregen. Daarin staat dat u moet verschijnen voor de politierechter of de meervoudige kamer van de rechtbank. U heeft nu een advocaat nodig die u goed verdedigt.

Lees meer over het strafproces.

Een familielid of relatie van mij is aangehouden (en verblijft in een politiecel)

Kan hij of zij rekenen op de juiste verdediging? Uw familielid heeft nu een advocaat nodig die hem of haar goed verdedigt.

Lees meer over de gang van zaken na aanhouding en het strafproces.

Ik wil (per direct) een strafrechtspecialist

U heeft een brief ontvangen. Hierin staat dat u verdacht wordt van een strafbaar feit. Als verdachte heeft u rechten. Wij bewaken die voor u. Zo kunt u bijvoorbeeld niet worden verplicht om mee te werken aan het afnemen van vingerafdrukken of het nemen van gelaatsfoto’s. Zorg daarom altijd dat u een strafrechtadvocaat meeneemt naar dit gesprek.

Lees meer over het politieverhoor en het strafproces.

Ik ben uitgenodigd voor verhoor op het politiebureau

U weet dat een strafrechtadvocaat oplossing kan bieden. Wij helpen u graag. Neem direct contact met ons op.

Ik wil weten wat een strafrechtadvocaat kost

De prijzen variëren per kantoor en advocaat. Wij geven u graag meer informatie over onze eigen kosten.