Team Ivo Rigter
advocaat Mr. Ivo Rigter

Mr. Ivo Rigter

Beëdigd 2003

Deze doorgewinterde strafpleiter heeft zijn sporen in de strafrechtadvocatuur lang en breed verdiend. Hij is sinds 2003 lid van de Amsterdamse Balie en heeft zich sindsdien vrijwel uitsluitend toegelegd op de verdediging in strafzaken, een vakgebied dat hij tot in de puntjes beheerst. Als geen ander is hij op de hoogte van alle relevante nationale en internationale ontwikkelingen.

De rechtsbijstand van mr. Rigter onderscheidt zich door een brede aanpak: niet zelden kampt een verdachte in een strafzaak tegelijkertijd met andersoortige (juridische) hoofdpijn: een op handen zijnde uitlevering/overlevering, een verblijfsstatus die gevaar loopt of een aan te vragen VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag). Mr. Rigter overziet feilloos de implicaties van de verschillende procedures en spant zich tot het uiterste in voor een goede afloop.

Kortom, neemt u mr. Rigter in de arm, dan bent u verzekerd van maximale deskundigheid, daadkracht en doorzettingsvermogen.

Mr. Rigter heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– Algemene Strafrechtpraktijk
– Financieel Economisch Strafrecht
– Internationaal Strafrecht
– Uit-en overleveringszaken
– Vreemdelingenstrafrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.