Advocaten van Bakker, Rigter en Lonterman

Strafrechtadvocaten uit Amsterdam

Voor de verdediging in een strafzaak bent u hier aan het juiste adres. Vijf ervaren strafrechtadvocaten gespecialiseerd in het strafrecht die u met raad – en vooral daad – terzijde staan. Komt u onverhoopt in strafrechtelijk vaarwater terecht, dan staat u er dus niet alleen voor. Onze advocaten staan naast u, achter u en zo nodig pal voor u.

Als advocaten zijn wij slim, doortastend, sociaal, goed gebekt en juridisch tot de tanden toe bewapend.

Strafrechtadvocaten pur sang

Ons advocatenkantoor BRL Advocaten bestaat uit 5 advocaten die allen in het strafrecht zijn gespecialiseerd. Mede door de strafrechtelijke achtergrond van de advocaten staat ons kantoor garant voor een gedegen verdediging van de verdachte. Familie of relaties houden we correct en volledig op de hoogte.

Uit Amsterdam, maar in heel Nederland inzetbaar

Op alle rechterlijke niveaus en door het hele land: bij rechtbanken, gerechtshoven en bij de Hoge Raad der Nederlanden zullen wij opkomen voor slechts één belang: uw belang. Ons advocatenkantoor is gevestigd in Amsterdam, maar helpt waar nodig door heel Nederland.

Groeiend team van strafpleiters

De kantoorstructuur wordt gevormd door de maatschap Bakker & Lonterman, met daaraan gelieerd als zelfstandige partners mr Ivo Rigter (sinds 2012), mr. Ronald Pot (sinds 2015) en mr. Dominique Brouns (sinds 2018).

Naast strafzaken behandelen de advocaten van Bakker, Rigter & Lonterman strafpleiters ook rechtszaken uit aanverwante rechtsgebieden:

Specialisaties
Strafrecht Allen
Internationaal strafrecht mr. Bakker, mr. Rigter
Tbs (-verlenging) mr. Lonterman, mr. Brouns, mr. Rigter
Sociaalzekerheidsrecht mr. Pot
Jeugd(straf)recht mr. Brouns, mr. Pot
Kort geding (civiel) Allen
Cassatie mr. Bakker
Wij kunnen helpen. Neem contact met ons op